diosgyor.taccs.hu. Még egy darabig ízlelgetnünk kell új otthonunk címét, de már így elsőre is tetszetősnek hangzik. Akik régóta követnek minket és még első lakásunkban is olvasónk volt tudja, hogy elég sejtelmesre sikeredett a búcsúnk a Népsporttól, most fellibben a fátyol.

Az első és legfontosabb, nálunk továbbra is eredeti tartalmat találtok, nem mindenhonnan összeollózott cikkeket fogunk kipakolgatni. Szubjektív véleményünk néha fel fogja kavarni egy-két finomabb lelkű szurkolótársunk lelki világát, tőlük előre is elnézést kérünk. Félreértéseket megelőzendően: mi ezt továbbra is hobbiból csináljuk, senki nem bízott meg minket ezzel, senki nem fizet érte, senki érdekeit nem képviseljük csak és kizárólag a diósgyőri szurkolókét.

Oké, oké, oké. De ez most mitől új?

Attól, hogy változtatunk az eddigi módszeren. A leggyakrabban rövid, lényegre törő posztokat fogunk kitenni, akár hívhatjuk ezt az egészet mikroblogolásnak is. Lehet csak egy fotó, lehet csak egy videó, három mondat, éppen amit látunk/hallunk/gondolunk, és a humort sem fogjuk megvetni. Természetesen lesznek nagyobb lélegzetű elemző posztok is, de ezek gyakorisága megjósolhatatlan.

A facebookos posztolások a háttérbe fognak szorulni, nagy szerepet fog kapni a felélesztett Twittercsatornánk! Minden általunk fontosnak tartott hírt ott fogunk megosztani veletek, meccsek alatt is szubjektív kommentárokat fogunk közzétenni. Ha nem akartok lemaradni mindenképp, regisztráljatok/kövesetek!

Célunk, hogy értelmes és fontos tartalmat osszunk meg veletek röviden, hogy telefonon is könnyen követni tudjátok a blogunkat. Az oldalt folyamatosan csinosítgatni fogjuk, de a minimalista dizájn biztosan marad, a belbecs lesz a fontos.

Tartsatok velünk továbbra is az első és eredeti Amíg Élek Én bloggal, a három szerző Bimbi, Dalmatie és Nano már a startvonalon áll, hamarosan indulunk!

Hajrá Diósgyőr!